fbpx

Coachingpalvelut yrityksille

Mitä on coaching?

Coaching on luottamuksellinen yhteistyösuhde, jossa coach auttaa asiakasta tiedostamaan omia vahvuuksiaan ja toteuttamaan tavoitteitaan (Business Coaching Institute). Fokus voi olla joko henkilökohtaisessa elämässä tai ammatillisessa tilanteessa coachattavan tarpeen mukaan.

Yritykset ostavat coaching-palveluita työyhteisön ja työntekijöiden kohtaamiin haasteisiin, kehitystarpeisiin, muutoksen läpiviemiseen ja työilmapiirin vahvistamiseen. Ulkopuolisen coachin avulla muutokset viedään läpi hallitummin positiivisessa hengessä.

Coaching on prosessi, jolle asetetaan selkeä tavoite yhdessä tilaajan kanssa. Ennen valmennuksen aloitusta, haastatellaan ja tehdään kysely ongelmien kartoittamiseksi luottamuksellisesti.

Business Coaching

Toimin sekä asiantuntijoiden että yrittäjien henkilökohtaisena valmentajana eli business coachina tukien yksilön kehittymistä ja suoriutumista tehtävistään. Business coaching ottaa huomioon ammatilliset tai liiketoimintaan liittyvät näkökulmat ja uracoachingissa keskitytään asiakkaan ammatillisiin vahvuuksiin ja muutoksiin työuralla.

Business coach tukee asiakasta esim.  itsensä johtamisen, henkilökohtaisen kehittymisen, omien toimintatapojen kehittämisen, työn ja perheen yhdistämisen, työn suunnitteluun ja ajankäytön hallintaan liittyvissä haasteissa.

Tuen myös coachattavan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämistä ja palautumista. Oppejani ammennan omasta burnoutista ja siitä toipumiseen auttavista opeista.

  • 60 min 170 € + alv. 24%
  • 3 x 60 min 480 € + alv. 24%
  • 5 x 60 min 750 € + alv. 24%

Ryhmäcoaching

Ryhmäcoaching on ryhmässä toteutettua yksilöllistä valmennusta. Ryhmäcoaching auttaa osallistujaa etenemään kohti henkilökohtaista tavoitetta, coach ohjaa, muu ryhmä kannustaa ja tukee onnistumista. Saat mahdollisuuden jakaa oivalluksiasi ja pohdintojasi ryhmäsi kanssa. Lisäksi ryhmä tuo positiivisen paineen oman tavoitteen kanssa työskentelyyn – et jää tekemisessä yksin.

Ryhmä toimii tietyn teeman, esimerkiksi oman hyvinvoinnin lisääminen, sujuvan arjen tai mielekkään työuran rakentaminen ympärillä. Ryhmässä oppii paitsi oivaltamaan uusia näkökulmia ja toimintatapoja omiin työelämän ongelmiin, niin se opettaa tavoitteellisuutta ja parantaa itsetuntemusta.

Jos sinulla on ryhmä, esimerkiksi työporukka, jonka kanssa haluatte aloittaa ryhmäcoachingin: laita minulle sähköpostia kati@happycustomercompany.fi. Hinnat alkaen 300€ + alv. 24% riippuen ryhmän koosta.

Muutospalvelut: työnhaku ja uravalmennus irtisanottaville

Työnhaku- ja uravalmennus on yksilövalmennusta, jonka työnantaja voi tarjota lähtevälle henkilöstölleen. Lähtökohtana on yksilön oma uratavoite, joka voi olla uusi työpaikka, jatko-opinnot, yrityksen perustaminen tai jokin muu. Tuen häntä tavoitteen kirkastamisessa ja saavuttamisessa omien vahvuuksien pohjalta.

Asiantuntijaluennot ja workshopit työyhteisölle

Toteutan yrityksille luentoja ja workshoppeja seuraavista aihealueista: asiantuntijabrändin rakentaminen sosiaalisessa mediassa, itsensä johtaminen, kokonaisvaltainen hyvinvointi, LinkedIn asiantuntijalle, muutosten ja tavoitteiden toteuttaminen, työssäjaksaminen ja työtehtävien organisointi.

  • Asiantuntijaluento hinta 1 h 700 € + alv. 24%
  • Workshop 2 h 900 € + alv. 24%
Valikko