fbpx

Ryhmäcoaching

Ryhmäcoaching

Ryhmäcoaching on ryhmässä toteutettua yksilöllistä valmennusta. Ryhmäcoaching auttaa osallistujaa etenemään kohti henkilökohtaista tavoitetta, coach ohjaa, muu ryhmä kannustaa ja tukee onnistumista. Saat mahdollisuuden jakaa oivalluksiasi ja pohdintojasi ryhmäsi kanssa. Lisäksi ryhmä tuo positiivisen paineen oman tavoitteen kanssa työskentelyyn – et jää tekemisessä yksin.

Ryhmä toimii tietyn teeman, esimerkiksi oman hyvinvoinnin lisääminen, sujuvan arjen tai mielekkään työuran rakentaminen ympärillä. Ryhmässä oppii paitsi oivaltamaan uusia näkökulmia ja toimintatapoja omiin työelämän ongelmiin, niin se opettaa tavoitteellisuutta ja parantaa itsetuntemusta.

Jos sinulla on ryhmä, esimerkiksi työ- tai kaveriporukka, jonka kanssa haluatte aloittaa ryhmäcoachingin: laita minulle sähköpostia kati@happycustomercompany.fi.

Aarrekartta, unelmakartta, vision board - visualisoi tavoitteet!

Aarrekartta, unelmakartta, tavoitetaulu, vision board, … Visualisoi tulevan vuoden tavoitteet! Ota pari tuntia aikaa itsellesi ja tule visualisoimaan omat unelmasi aarrekartaksi sekä nauttimaan samanhenkisestä seurasta. Aarrekartta on työkalu, joka auttaa toteuttamaan unelmia, hahmottamaan, millaisia tavoitteita haluat asettaa itsellesi ja luomaan tulevaisuutta. Se valmistaa henkisesti muutokseen ja ohjaa sinua kohti tavoitteita. Unelmointi on tietoisen ja alitajuisen mielen yhteistoimintaa, luova prosessi. Aarrekartta-työtavassa alitajunnalle ja intuitiolle annetaan tilaa, kun visioita toteutetaan tietoisen visualisoinnin keinoin.

Mitä on HappyLife - askeleet hyvään elämään ryhmäcoaching?

Oletko koskaan pohtinut, mitä oikeasti haluaisit tehdä? Mikä on sellainen työpaikka, jonne haluaisit mennä? Mitä hyötyä on verkostoitumisesta urasuunnittelun kannalta? Mistä sinä saat onnistumisen kokemuksia? Mitkä pienet asiat tekevät sinut onnelliseksi? Minkälaisesta elämästä haaveilet?

HappyLife – askeleet hyvään elämään on ryhmäcoaching konsepti naisille, jossa jokainen ryhmän jäsen keskittyy oman tavoitteen saavuttamiseen, askel askeleelta. HappyLife yhdistää ammatillisen verkostoitumisen, itsensä kehittämisen, uravalmennuksen ja vertaismentoroinnin. Jakamalla tarinamme ryhmän jäsenen kesken saamme uutta näkökulmaa elämään toisten kokemusten kautta. Tavoitteet ohjaavat meitä kohti merkityksellistä työuraa ja tasapainoista elämää.

Fasilitoin ryhmäcoachingia, mutta myös ryhmän jäsenet toimivat toisilleen sekä mentoreina että aktoreina.

Mitä ryhmäcoaching antaa sinulle?

  • Itsetuntemuksesi paranee
  • Käytännön ideoita ja ja vinkkejä pitkäjänteiseen urasuunnitteluun
  • Kasvatat syvällisesti ammatillista verkostoa
  • Opit asettamaan selkeitä tavoitteita ja konkreettisia välitavoitteita
  • Tavoitteiden valinta on omissa käsissäsi
  • Sosiaalisen tuen
  • Työkaluja, joilla tasapainotat elämääsi