fbpx

Coaching ja uravalmennus

Mitä on uracoaching?

Uracoaching on tavoitteellista vuorovaikutusta, jossa uracoach auttaa asiakasta kirkastamaan ammatti-identiteetin, vahvistaa itsetuntemusta ja oivalluttaa hänet oikealle urapolulle. Olennaista coachingissa on, että tekeminen on tavoitteellista ja asiakas kehittyy coachingprosessin aikana.

Uracoachin kanssa on turvallista pohtia työuraa ja seuraavaa askelta työelämässä. Yksilövalmennuksessa kirkastetaan arvoja, ammatillista osaamista, henkilökohtaisia vahvuuksia ja taitoja, uratavoitetta ja henkilökohtaisia motivaatiolähteitä sekä hiotaan työnhakuvälineet kuntoon. Keskustelujen tukena käytän välitehtäviä tilanteen kartoittamiseksi. Prosessi aloitetaan veloituksettomalla alkukartoituksella. Mahdollisuus myös virtuaalicoachingiin joko puhelimen, Skypen tai Teamsin välityksellä. Asiakas voi valita valmennuspaketin tilanteen mukaan.

 • Uracoaching, 3 kertaa 480 euroa
 • Uracoaching, 5 kertaa 750 euroa
 • Uracoaching, 8 kertaa 1,120 euroa

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tapaamisen/etävalmennuksen kesto on 60 min. Suositeltava tapaamisväli on 2-3 viikkoa.  Valmennuspakettiin sisältyy myös vahvuustestin, välitehtäviä ja jatkuvan sähköpostituen.

Olen International Coaching Federationin jäsen ja sitoudun noudattamaan ICF:n eettistä ohjeistusta.

Uracoaching auttaa

Mitä uracoachingissa tapahtuu?

Tehtäväni on auttaa sinua coachingin keinoin saamaan uutta näkökulmaa työtilanteeseen, löytämään motivaatiolähteesi, vahvuutesi ja tunnistamaan osaamisesi, asettamaan uusia, merkityksellisiä tavoitteita sekä löytämään keinot edetäksesi kohti mielekästä työuraa. Toimintani perustuu luottamukseen ja tehokkaaseen vuorovaikutukseen. Toimintani perustuu luottamukseen ja tehokkaaseen vuorovaikutukseen. Kun käytät vähän aikaa työurasi suunnitteluun ja etenet askel kerrallaan, niin hyödyt siitä vielä vuosia eteenpäin.

3 (virtuaali)tapaamisen jälkeen sinulla on

 • sinulla on selkeä uratavoite ja työnhakustrategia
 • tunnistat vahvuutesi ja olet kirkastanut osaamisesi ja taidot selkeään muotoon
 • osaat laatia kohdistetun cv:n ja työpaikkahakemuksen sekä laatia asiantuntijuutta korostavan LinkedIn-henkilöprofiiin
 • ja tunnistat tärkeimmät työnhakumenetelmät ja -kanavat.

Kolmen tapaamisen paketti sopii erityisesti sinulle, joka haluaa tunnistaa työn kannalta tärkeimmät vahvuudet ja sanoittaa osaamisen myyvään muotoon. Saat myös selkeän tavoitteen ja työhakustrategian, sekä yksilölliset vinkit työnhakuun ja työnhakuvälineiden laadintaan.

5 (virtuaali)tapaamisen jälkeen edellisten lisäksi sinä

 • tunnistat arvosi ja motivaatiolähteesi, jotka ohjaavat sinua kohti mielekästä työuraasi
 • olet määritellyt ura-ankkurit
 • osaat kasvattaa ammatillisesti laadukasta verkostoa sekä hyödyntää sosiaalisen median erilaisia palveluita
 • ja osaat valmistautua haastatteluihin ja tapaamisiin.

Laajempi paketti sopii erityisesti sinulle, joka haluat muuttaa jotakin oleellista työssä tai vaihtaa työtehtäviä. Viiden kerran jälkeen olet saattanut löytää uuden suunnan työelämässä, jatkaa opintoja tai ryhtyä yrittäjäksi. Laajemmassa paketissa keskitymme tavoitteen ja työnhakustrategian lisäksi henkilökohtaisiin motivaatiolähteisiin ja asioihin, jotka ovat sinulle tärkeitä työelämässä.

Paketin ostajalle lisäcoaching-tapaamiset 120 euroa / kerta.

 

 

Uracoachingin hyödyt

 • Itsetuntemuksesi vahvistuu ja sinulle kirkastuu, mitä todella haluat elämältäsi ja työltäsi
 • Löydät vahvuutesi, sisäiset motivaatiotekijäsi ja kiinnostuksen kohteesi, jotka ovat yhdenmukaisia arvojesi kanssa.
 • Saat vahvistusta mielekkään uratavoitteen asettamiseen.
 • Löydät osaamistasi ja kokemustasi pohjalta uusia näkökulmia, joita voit hyödyntää toisella alalla tai saat vahvistusta ajatuksillesi.
 • Opit tuomaan esiin ammatillista osaamista kohtaamisissa ja sosiaalisessa mediassa.
 • Opit verkostoitumaan ja kasvattamaan ammatillista verkostoa.
 • Päivitämme cv:n, LinkedIn-profiilin ja hakemuksen ajanmukaisiksi ja ohjeistan, miten niitä muokataan jokaista hakua varten.
 • Saat henkilökohtaisen tuen muutosprosessissa.
Uracoaching tehostaa työnhakua.
lInkedin henkilöprofiili

Pikacoaching

LinkedIn-pikacoaching

Miten vakuutan asiantuntijana LinkedIn-profiililla? Miten saan LinkedIn-profiilini hakukoneystävälliseksi? Miten rakennan ammatillista vaikuttavuutta? Miten hyödynnän LinkedIniä työnhaussa? Miten tehdään hyvä LinkedIn-postaus? Yksilövalmennus auttaa sinua menestymään LinkedInissä. Ja kaupan päälle saat viimeisimmän tiedon LinkedInin uusista ominaisuuksista.

LinkedIn-pikacoaching 60 min, 120 euroa

Pikacoaching -työpaikkahaastattelu

Oletko menossa tärkeään työpaikkahaastatteluun ja haluat varmistaa, että sen menestymisen tai miten toimin virtuaalisessa työpaikkahaastattelussa?

Työhaastattelu (virtuaalinen) pikacoaching 60 min, 120 euroa.

Työnhakuvalmennus

Työnhakuvalmennus on sinulle, joka tiedät jo, millaista työtä olet hakemassa. Tarvitset sparrausta ja näkemystä työnhakuvälineiden päivittämiseen: kohdistetun cv:n ja työhakemuksen laatimiseen, asiantuntijuutta korostavaan LinkedIn-profiilin laatimiseen sekä työhakuprosessiin. Uracoachina voi moninkertaistaa mahdollisuutesi saada unelmiesi työpaikka ja pääset tavoitteellisesti liikkeelle työnhaussa.

Paketti sisältää aloituskeskustelun lisäksi kaksi työnhaun sparrauskeskustelua uracoachin kanssa à 60 min, joista toinen on kasvotusten ja toinen virtuaalivalmennus sekä asiakkaan lähettämän ennakkomateriaaliin tutustumisen.

Hinta 270 euroa

Työnhakusparraus
Valikko