fbpx
Kati Saario - Linkedin Kouluttaja

Uracoach Kati Saario

KTM, HHJ, Dip DigM, MTi, Certified Business Coach®, AmO

  • Yli 25 vuoden kokemus liike-elämästä
  • Burnout-selviytyjä ja uranvaihtaja, opiskelen RYT200-joogaopettajaksi
  • Ratkaisukeskeinen ja tavoitteellinen uracoach ja mentori
  • Kokenut LinkedIn-asiantuntija
  • HappyLife-ryhmäcoaching -konseptin perustaja

Happy Customer Company on KTM, Certified Business Coach® Kati Saarion vuonna 2016 perustama valmennus- ja coachingyritys. Toimin International Coaching Federation Finlandin eettisen sääntöjen mukaisesti.

Puh: +358 40 840 4554
Kati@happycustomercompany.fi

LinkedIn

Katin tarina

Olen toiminut markkinoinnin ja ostotoiminnan tehtävissä ennen kuin löysin merkityksellisen työn. Olen selviytynyt burnoutista ja kouluttautunut kahteen uuteen ammattiin ammatilliseksi opettajaksi ja uracoachiksi. Ensimmäisessä minua motivoi se, että ohjaan ja rohkaisen nuoria löytämään oman suuntansa elämässä. Uracoachina olen ihmisläheinen, ratkaisukeskeinen ja tavoitteellinen. Keskityn siihen, että coachattava pääsee elämässä eteenpäin hyödyntäen vahvuuksiaan haluamallaan polulla.

Yli 25 vuoden työkokemus liike-elämästä on antanut ymmärrystä työelämässä käynnissä olevasta murroksesta ja sen vaikutuksista asiantuntijatyöhön. Missioani on auttaa ihmisiä elämässä eteenpäin

Autan ihmisiä elämässä eteenpäin.

Aurinko ja meri ovat voimavarojani, joista inspiroidun. Piipahdus ulkomaille useamman kerran vuodessa on elinehto henkiselle hyvinvoinnilleni. Joogaan, pidän haasteista ja itsensä kehittämisestä: ohjaan yin joogaa Dolifessa Lauttasaaressa ja valmistun RYT200-joogaopettajaksi helmikuussa 2021. Olen aina matkalla kohti seuraavaa tavoitetta.

Aurinkoa ja energiaa päivään!
Kati

P.S. Päivittelen kuulumisiani LinkedIn-profiilissani ja Happy Customer Companyn Facebook-sivulla.

Linkedin Kouluttaja - Kati Saario
Valikko