fbpx

Uracoach KTM, Kati Saario

Katin tarina uracoachiksi

Taustani on markkinoinnin ja ostotoiminnan kehittämistehtävistä ennen kuin vaihdoin työurani liiketalouden opettajaksi ja valmentajaksi. Ensimmäisessä minua motivoi se, että ohjaan ja rohkaisen nuoria löytämään oman suuntansa elämässä, jälkimmäisessä ihmisten auttaminen kohti mielekästä työuraa. Uracoachina olen ihmisläheinen, motivoiva, ratkaisukeskeinen ja tavoitteellinen. Uravalmennuksissa keskityn valmennettavan ohjaamiseen kohti tavoitetta positiivisen psykologian keinoin.

Yli 25 vuoden työkokemus liike-elämästä, burnout ja uranvaihto on antanut ymmärrystä työelämässä käynnissä olevasta murroksesta ja sen vaikutuksista työelämään. Missioani on auttaa ihmisiä elämässä eteenpäin

Autan ihmisiä etenemään elämässä eteenpäin.

Aurinko ja meri ovat voimavarojani, joista inspiroidun. Piipahdus ulkomaille on elinehto henkiselle hyvinvoinnilleni. Joogaan, pidän haasteista ja itsensä kehittämisestä: ohjaan yin joogaa Dolifessa Lauttasaaressa. Olen aina matkalla kohti seuraavaa tavoitetta.

Aurinkoa ja energiaa päivään!
Kati

P.S. Päivittelen kuulumisiani LinkedIn-profiilissani ja Happy Customer Companyn Facebook-sivulla.

Linkedin Kouluttaja - Kati Saario

Uracoach Kati Saario

KTM, HHJ, Dip DigM, MTi, Certified Business Coach®, AmO, joogaopettaja

  • Yli 25 vuoden kokemus liike-elämästä
  • Burnout-selviytyjä ja uranvaihtaja, joogaopettaja, positiivinen pedagogiikka
  • Ratkaisukeskeinen ja tavoitteellinen uracoach ja mentori
  • Kokenut LinkedIn-asiantuntija
  • HappyLife-ryhmäcoaching -konseptin perustaja

Happy Customer Company on KTM, Certified Business Coach® Kati Saarion vuonna 2016 perustama coaching- ja valmennusyritys. Toimin International Coaching Federation Finlandin eettisen sääntöjen mukaisesti.

Puh: +358 40 840 4554
Kati@happycustomercompany.fi

LinkedIn
Instagram